Velkommen til bloggen vår

Vi deler gode tips og råd til deg som mamma!
Helhetlig velvære: Forståelse og løsninger for magesmerter

Helhetlig velvære: Forståelse og løsninger for magesmerter

I en verden preget av konstant travlhet og påkjenninger, er det viktig å prioritere vår egen helse og trivsel. Dette innlegget tar sikte på å utforske sammenhengen mellom magesmerter, stress og mental helse fra et terapeutisk perspektiv, og hvordan en helhetlig tilnærming kan være nøkkelen til å forstå og lindre disse plagene.

les mer
Forståelse av ryggsmerter:

Forståelse av ryggsmerter:

Ryggsmerter er en vanlig plage som påvirker millioner av mennesker over hele verden. Det kan variere fra milde smerter til intense, kroniske smerter som kan påvirke livskvaliteten betydelig. I dette innlegget skal vi utforske årsakene til ryggsmerter og gi noen...

les mer
Start sakte for sterkere resultater: Hvorfor du kan oppleve smerter ved a overanstrenge kroppen

Start sakte for sterkere resultater: Hvorfor du kan oppleve smerter ved a overanstrenge kroppen

Vi har alle hørt uttrykket «No pain, no gain,» men når det gjelder trening og styrketrening, kan det være farlig å følge denne filosofien til punkt og prikke. Å starte for hardt og for tidlig i treningen kan føre til økte smerter, inkludert smertelekkasjer, nedpress og en følelse av manglende indre styrke. I dette innlegget skal vi utforske hvorfor dette skjer og hvorfor det er viktig å bygge opp treningen gradvis for å oppnå sterke og varige resultater.

les mer
Det er mulig for deg også

Det er mulig for deg også

🚀 Er du lei av å utsette dine drømmer? Da er denne episoden skreddersydd for deg! 🎙️💖

Hele Deg bringer deg en dyptgående reise fra selvsabotasje til triumf, og jeg deler mine tøffe lærdommer underveis. 🌷✨ Utforsk hvordan jeg klarte å overvinne hindringene mine og endelig oppnå målene jeg satte meg. 💃🎯

Er du nysgjerrig på mine personlige erfaringer og hvordan du kan bryte fri fra selvskapte begrensninger? 🤔 Trykk play og dykk inn i reisen mot indre transformasjon! 🎧🔗

les mer
Hjelp, hvordan ta vare på relasjonene når stresset tar en

Hjelp, hvordan ta vare på relasjonene når stresset tar en

🌟 Er stresset en uvelkommen gjest i livet ditt? Lurer du på hvordan du kan navigere gjennom stress og de vanlige utfordringene som følger med det?

I den nyeste episoden av Hele Deg, har jeg med meg den utrolige Stine Kase, en erfaren par- og familieterapeut, for å utforske stressets påvirkning på våre liv og de vanlige problemene som kan oppstå. 🤯💔

Vi deler personlige erfaringer, gir innsikt og utforsker mulige løsninger sammen. Denne episoden er som en varm samtale mellom venner, og du vil ikke gå glipp av den!

Lytt med oss, lær og finn inspirasjon til å takle stresset og skape et mer harmonisk liv. ✨💖 Ikke gå glipp av denne dyrebare samtalen!

les mer
Styrk mage, lindre rygg: Sammenhengen mellom svake magemuskler og ryggsmerter

Styrk mage, lindre rygg: Sammenhengen mellom svake magemuskler og ryggsmerter

Ryggproblemer er en vanlig bekymring for mange mennesker, og en faktor som ofte overses, er tilstanden av magemusklene. Svake magemuskler kan spille en betydelig rolle i utviklingen av ryggsmerter, og forståelsen av denne sammenhengen kan være nøkkelen til å finne lindring. I dette innlegget skal vi utforske hvordan svake magemuskler kan påvirke ryggen og hva du kan gjøre for å styrke disse musklene for å redusere ryggsmerter.

les mer
Overgangsalderen og bekkenbunnen: Hva du trenger å vite Vite

Overgangsalderen og bekkenbunnen: Hva du trenger å vite Vite

Overgangsalderen er en naturlig fase i livet for kvinner, men den kommer ofte med en rekke fysiske endringer. En av de mindre diskuterte, men likevel viktige aspektene ved overgangsalderen, er hvordan lave hormonnivåer kan påvirke bekkenbunnen. Bekkenbunnen er en gruppe muskler som støtter organene i bekkenet, og det er viktig å forstå hvordan overgangsalderen kan påvirke denne delen av kroppen. I dette innlegget vil vi utforske de potensielle konsekvensene av lavere hormonnivåer i overgangsalderen og hva du kan gjøre for å opprettholde bekkenbunnhelsen.

les mer
Når #sjekk deg fikk en ny betydning.

Når #sjekk deg fikk en ny betydning.

I dagens episode av Hele deg tar jeg deg med tilbake i tid, til en periode som for noen år siden hadde en spesiell betydning. Oktober, som markerer #SjekkDeg-kampanjen, fikk en ny dimensjon for meg. En rutinemessig celleprøve ble plutselig en viktig hendelse.

Da jeg endelig tok prøven og fikk resultatene, var det ikke som forventet. «Det er påvist lette celleforandringer,» lød brevet. Selv om jeg ikke hadde symptomer på livmorhalskreft, ble tanken om «har jeg fått kreft?» overveldende.

I denne episoden deler jeg min personlige reise og hvorfor #SjekkDeg er viktig. Lytt nå, del den med venninnene dine, og husk: Du er sterkere enn du tror. 💪

les mer
Kroppens fantastiske kompensering: Din reise gjennom smerte og heling

Kroppens fantastiske kompensering: Din reise gjennom smerte og heling

Har du noensinne lurt på hva som skjer med kroppen din når den blir utsatt for utfordringer eller skader? Hva prøver koppen din og fortelle deg, og hva skal du gjøre? I dag deler jeg mine personlige erfaringer etter å ha bristet et ribben, og hvordan dette ga meg en ny forståelse av kroppens utrolige evne til å tilpasse seg.

Vi vil dykke dypt inn i biologien bak kroppens helingsprosess, samt hvordan den kompenserer for skader. Denne kunnskapen vil gi deg en dypere forståelse av din egen kropp og dens utrolige potensiale.

Gjennom mine personlige erfaringer vil vi også utforske de fysiske og følelsesmessige aspektene av å takle en slik utfordrende situasjon, og hvordan dette kan berike din egen reise. Vi håper at denne historien vil inspirere deg til å sette pris på kroppens underverk og dens utrolige kapasitet til å tilpasse seg.

Så, sørg for å klikke «Play» og bli med på denne fascinerende reisen gjennom kroppens kompenserende underverk, som er like mye din historie som den er min.

Velkommen til Hele Deg podcast

les mer
Fra dårlig samvittighet til gode treningsrutiner

Fra dårlig samvittighet til gode treningsrutiner

Uansett om årsaken er lite motivasjon, tid eller manglende tro på en selv, er det heldigvis aldri for sent å starte!

Hva hvis du, akkurat nå, kunne skapt deg gode vaner, mer energi og en velfungerende, smertefri kropp?

En kropp som orket og tålte alle de tingene du ønsket å gjøre – både nå og langt frem i tid?

I denne ukens episode skal vi adressere de syv vanligste grunnene til at trening havner på “dårlig samvittighet-lista” over ting vi ikke får gjort, og selvfølgelig – hvordan du kan komme enkelt i gang uten masse tid, stress eller utstyr.

La oss sammen finne DIN indre drivkraft, slik at du endelig får satt kroppen på agendaen du også! God lytt!

les mer

Arkiv

DETTE ER VIKTIG FOR DEG, IKKE SANT?

Et godt renommé
Lang erfaring
Kort ventetid
Dyktige og profesjonelle
Lett for deg å komme seg til oss.
(Vi nabo med Sentrum p-hus)

Åpningstider

7.30 – 15.00 Mandag
8.00 – 15.00 Tirsdag
7.30 – 17.00 Onsdag
7.30 – 15.00 Torsdag
8.00 – 17.00 Fredag