Marie og Maren fikk disse resultatene. Nå er det din tur til å bli kjent med kroppen din og bygge opp fra innsiden og hele veien ut, slik at du får kontroll og blir en sterk, fungerende mamma. Vi skal gjøre det sammen  

Sterk Mamma er for deg som ønsker en kropp som ser, føles og fungerer bedre etter at du har fått barn.

Ganske rått hvor stor forandring du kan få av å gjøre noen enkle øvelser noen få uker

Ganske rått å se den enorme forskjellen Michaela fikk på noen få uker 

Sterk Mamma er for deg som vil:

  • bli kvitt mammamagen
  • ha en sterk bekkenbunn
  • se og føle deg vakker, sexy og vel i kroppen din
  • ikke gå å ta behandlinger for å ha en kropp som fungerer
  • leve det livet du ønsker uten å måtte tilpasse deg  

Det er din tur! Du skal nyte livet og mammarollen.  

Stopp dagdrømmingen – kroppen din skal passe deg. Ta grep og start prossessen som gir deg kroppen din tilbake!

Cecilie har slitt med å komme i gang med treningen. Hun følte seg slapp og dvask. Hun kunne ikke hoppe trampoline, og gjøre hverdags oppgaver.  Hun hadde vondt i skuldre, rygg og hofter.
Nå har hun trent seg opp ved hjelp av hverdagen slik at hun går tur, løfte barn og rydde med den kropp som samarbeider.

Sterk mamma virker!

Sterk Mamma gir deg bevissthet i hvordan du bruker kroppen din riktig og hvordan du på en effektiv måte kan få trent deg sterk og glad. Ingenting kommer av seg selv, men med daglige små steg mot målet ditt skjer det underverker.

Karin er mamma og bestemor. Hun har hatt mye smerter siden hun fikk sitt først barn. Hun trodde også hun måtte leve med det, men …

«Dette burde vært obligatorisk»

Stine har blitt sterkere i bekkenbunn, og mer stabilitet i kroppen.
Gir deg bevissthet over hvordan du bruker kroppen din rett slik at du får mer overskudd samt mindre stress og smerter. 

«Kurset er kjempe spennende og genialt»

Dette vil du lære de neste ukene

De fleste treningprogram forteller deg hva du skal gjøre på trening og ikke hvordan du skal bruke kroppen din i hverdagen – det gjør Sterk Mamma. Du vil til enhver tid forstå hva du trener og hvorfor du skal trene akkurat dette.

Hver uke vil du få tilgang til undervisningsvideoer der vi går gjennom hvordan og hvorfor du skal trene de ulike øvelsene og hvordan du få gjort disse i løpet av dagen. 

Du får også treningsvideoer der du følger hele treningsprogrammet sekund for sekund. Sterk Mamma er på nett så du kan se videoene hvor som helst så lenge du har nett tilgang, og har du ikke netttilgang, ja så har du PDF’ene.

Vi du ha en PT i stua?

Alfhild ble med på Sterk Mamma fordi hun hadde vond rygg. Nå som hun trener er ryggen mye bedre. Alfhild bærer nå 3 åringen på 15 kg 3 km i bæresjal, hun kan stå lenge uten å få vondt.
Hadde du kunnet gjort det?

Alt hun har gjort er å legge inn noen treningsøkter og bruke hverdagen sin. <3

Jeg elsker at Sterk Mamma er 100% mamma vennlig, ?Tusen takk Marianne for at du har vist meg hvor enkelt det skal være å få trening inn i hverdagen, å ikke minst, litt er bedre en ingen ting???

To år etter mitt andre barn var født følte jeg meg fortsatt svak i magen og bekkenet, selv etter mange timer på treningssenter. Marianne hjalp meg med å få kontakt med muskler jeg ikke visste jeg hadde, og motiverte meg til å trene dem regelmessig som en del av mine daglige rutiner. Kroppen blir aldri helt den samme igjen etter en graviditet, men etter bare noen uker med øvelser fra Marianne følte jeg meg mye sterkere og mer i kontroll. I tillegg ser jeg mye bedre ut! Tidligere kunne kollegaer lure på om jeg ventet barn nr. 3, men nå har jeg istedenfor fått kommentarer om at jeg ser så mye flottere ut, enda jeg ikke har slanket meg ett gram. Jeg vil så absolutt anbefale Marianne til andre mammaer som sliter etter graviditet og fødsel.

Camilla

Jeg kom til Marianne med et tydelig fremfall og en stor diastase etter 2 graviditeter med kort mellomrom. Gjennom øvelser som Marianne forklarer på en genial måte klarte jeg å trene bekkenbunnen såpass at fremfallet så og si ikke er merkbart lenger. Gjennom øvelser så har jeg også klart å aktivisere de dype magemusklene slik at diastasen er mye bedre. Jeg kan absolutt anbefale Marianne!

Hege

Anbefales på det varmeste!
To tette fødsler var en stor belastning for korsryggen min og etter fire år med smerter hver eneste dag kontaktet jeg Marianne. For en investering det har vært! Jevnlige behandlinger, kombinert med trening, gjør at jeg nå er tilnærmet smertefri. Heier på deg Marianne, du gjør virkelig en forskjell

Ida

Med struttemage og vond korsrygg skjønte jeg at det måtte noen grep til. Da var det at jeg kom over Mammaklinikken som kunne hjelpe meg med nettopp dette. Etter bare noen få konsultasjoner med veiledning fra Marianne, både så og kjente jeg resultater. Det er godt med den ytre drivkraften Marianne gir – og så er det min jobb å drive den indre motivasjonen videre. Og det klarer jeg når jeg har fått verktøyet som trengs fra Marianne

Stine

Jeg er så fornøyd med oppfølgingen jeg har fått av Marianne! Hun kunne bekrefte min mistanke om delte magemuskler etter svangerskapet, og etter regelmessige avtaler og hjemmetrening kan jeg endelig se ut som og føle meg som meg selv igjen.
Jeg har, til nå, totalt undervurdert betydningen av en sterk bekkenbunn!Anbefaler alle mødre som har plager etter svangerskap, også kommende mødre, å bestille en time. (Det må også nevnes at jeg tviler på at du finner en annen naprapat som er så søt og god som Marianne:))
Tusen takk!

Anette

Jeg har lenge slitt med vond rygg etter mitt siste svangerskap. Treningen hos Marianne har virkelig hjulpet meg med å bli bevist på hvordan jeg skal bruke magemusklene. Mine smerter har minsket veldig og rent estetiskt ser det mye bedre ut når det ikke ser ut som at jeg er grevid i 5 måned 

Elisabeth

Veldig bra trening for å få tilbake «sin egen mage» etter 3 svangerskap. Marianne er tøff, men det gir absolutt resultater. I tillegg til å ha full kontroll på mammaen er hun også kjempeflink til å holde minsten okkupert så timen blir helt optimal. Kan anbefales!

Silje

Tusen tusen hjertelig takk. Du har magi mellom dine hender. Kroppen min føltes som om jeg har nettopp fått EU godkjent. Alt er bra plass igjen. Tusen takk

Iman

Jag var en aktiv löpare fram til 7 mnd i min graviditet. Detta utan några som helst problem. 6 mnd efter födseln hade jag stora problem med att ens springa 500m. Smärtor pga stötar upp i ljumskarna och en blåsa som inte höll tätt. Besökte två olika behandlare det första 1,5 åren utan att jag upplevde att någon tog mina besvär på allvar, fick bara höra att jag var otålmodig och att jag borde innse att kroppen blir förändrad efter en graviditet och födsel. Jag fick tips om Mammaklinikken. Vi startad och jobba från noll med att stärka böckenbotten och byggde sakta men säkert på mer avanserade övningar. Det tog inte lång tid innan jag märkte bättring och inom de nästa 6mnder hade jag både sprungit Sentrumsløpet t 1 mil, Göteborgsvarvet 2,1 mil och ett trailrun på 30km. Tack Anette för att du tog mina problem på allvar och att du förstod mitt behov och intresse för löpningen. Mammaklinikken kan verkligen rekomenderas!!

Jessica