Du kjenner sitter noen som har hatt kreft og tenkte at det aldri rammer deg?! Du er ikke alene om å håpe det.

I dag tar jeg dere med tilbake i tid, til en spesiell periode som for meg fikk en ny betydning. Oktober, måneden som markerer #SjekkDeg-kampanjen, ble plutselig en viktig del av min historie.

For noen år siden ble en rutinemessig celleprøve en hendelse som satte tankene mine i sving. Da resultatene endelig kom, var det ikke som forventet. «Det er påvist lette celleforandringer,» lød brevet. Selv uten symptomer på livmorhalskreft, ble tanken om «har jeg fått kreft?» overveldende.

I dagens episode deler jeg åpent og ærlig min personlige reise gjennom denne perioden. Jeg tar dere med gjennom mine refleksjoner, bekymringer og til slutt, hvordan jeg fant styrke i å håndtere situasjonen. Min historie er ikke unik, og jeg ønsker å spre bevissthet rundt hvorfor #SjekkDeg er så viktig.

Åpenhet om kvinnehelse og det å oppfordre hverandre til regelmessige sjekker er avgjørende. Livet er fullt av uforutsette øyeblikk, men kunnskap og tidlig oppdagelse kan gjøre en betydelig forskjell.

Så, jeg oppfordrer dere til å lytte til denne episoden, dele den med venninnene deres og huske: Du er sterkere enn du tror. Sammen kan vi spre bevissthet, støtte hverandre og ta vare på hele oss.

Takk for at du lytter, og husk å dele denne viktige meldingen. 💕 #Kvinnehelse #PodkastLytt #Marianne #SjekkDeg

Den nye episoden av podkasten Hele Deg finner du også der hvor du hører på podcast eller ved å klikke på lenkene under:

Vil du ha mer hjelp fra Marianne og Mammaklinikken? Sjekk ut disse mulighetene her: