trening fo

Slik trener du mammakroppen sikkert og effektivt!

Få våre beste tips om hva du bør gjøre!

Om Mammaklinikken

Mammaklinikken er en del av City-klinikken som har spesialisert seg på å hjelpe deg med din mammamage og mammakropp. Vi som jobber her har lang erfaring som naprapat og er selv mamma. Vi har valgt å videreutdanne oss som mammamagetrenere slik at vi skal kunne hjelpe deg ennå bedre. Under og etter et svangerskap endres kroppen mye og mange kvinner sliter med stive nakker, vonde skuldre, vonde rygger, smerter i armene og spenningshodepine. Kanskje er du også en av de som sliter med lekkasjer, mammamage eller kanskje rett og slett bare sliter med å trene og bruke kroppen rett?

Vi som jobber som naprapater og mammamagetrenere her på Mammaklinikken er opptatt av å redusere og forebygge omfanget av muskel- og skjelettplager for deg som mamma ved hjelp av behandling, mammamagetrening, veiledning og råd.

Jeg, Marianne Beisland-Thorell, startet naprapatklinikken City-Klinikken AS her i Oslo allerede i 2006. Etter selv å ha fått to små barn og kjent på hva svangerskap gjør med kroppen så jeg at nødvendig informasjon til barselkvinner ikke var tilgjengelig. Jeg startet derfor Mammaklinikken i 2015. Mammaklinikken er her for å dekker ditt behov for naprapat og mammamagetrening i Oslo, under og etter en graviditet.

Klinikken ligger sentralt og midt i Oslo sentrum, rett ved tinghuset og Karl Johans gate for at du enkelt skal kunne komme deg til oss.

Mammaklinikkens mål er å hjelpe deg å få tilbake kontrollen over kroppen din under og etter svangerskapet. Ja, kroppen endrer seg etter et svangerskap, men den må fungere!

Møt våre ansatte

Marianne Beisland-Thorell

Daglig leder/Naprapat/Cert. Mammamagetrener

Jeg er naprapat og selv mamma til to små barn. Jeg har gjennom mine 17 år som naprapat møtt mange kvinner og hjulpet dem med deres plager. Det å bli mamma, og kjenne på hva et svangerskap gjør med kroppen har også åpnet øynene mine for mammakroppen. Jeg vet at det er mangel på informasjon der ute. Jeg syns det er synd at alt for mange kvinner godtar ”Kroppen endrer seg etter en graviditet, sånn er det bare. Godta det” Ja, kroppen endrer seg, men den skal fungere etterpå. Jeg brenner for at du skal få den hjelpen du trenger for at du skal fungere optimalt mens du går gravid og etter at du har blitt mamma. Jeg har derfor sertifisert meg som mammamage trener.

Jeg er her for å gi din mammamage og mammakropp skal få en ny sjanse.

Marianne@mammaklinikken.no

 • Uteksaminert fra Naprapathögskolan i Stockholm i 2004
 • NLP COACH
 • Diplomert massør
 • Cert. Mammamage trener
 • Mamma Gravid
 • BPPV kurs
 • Medisinsk akupunktur
 • Akupunktur 2000
 • Dry needling

Tore Bergseth

Naprapat/ Personlig trener

Er du lei av plager som hindrer deg i dagen din? Jeg vil gjerne hjelpe deg med et liv uten at kroppen skal være et hinder i dine daglige gjøremål.
Fokuset mitt ligger i å hjelpe deg til en hverdag fri fra plager og smerter. Dette gjør jeg gjennom å behandle deg, gi deg øvelser og ikke minst utdanne deg i hvorfor du har de plagene, hvordan de oppstår og hvordan å unngå å få dem igjen.
Det er ingen hemmelighet at det skjer mye med kroppen din under graviditet og jeg er her for å hjelpe deg spille på samme lag som kroppen din. Enten det er stiv nakke, smerter i ryggen eller rett og slett ubehag som du vil bli av med.
Jeg vet selv hvor travel en hverdag kan være og at det ikke er alle dagene man har overskuddet til å gjøre masse øvelser. Derfor bruker jeg å gi deg som  personlig trener få, men nødvendige øvelser om gangen som blir erstattet ettersom din kropp kan takle nye utfordringer. Øvelser som passer til din plage og din hverdag.
Ikke nøl med å sende med å ta kontakt så finner vi ut hva du trenger for å fungere i din hverdag.

Tore@city-klinikken.no

 • Naprapat -Uteksaminert fra Naprapathögskolan
 • Diplomert massør
 • Personlig trener
 • Medisinsk akupunktur

Ønsker du å bestille time online?

Mammaklinikken som er en del av City-klinikken, ligger midt i Oslo sentrum med Sentrum p-hus (tidligere Ibsen P-hus) og Oslo Tinghus som nærmeste nabo. Klinikken ligger 200 meter fra Karl Johan og det er kun få minutters gange fra tog- og t-banestasjonen, Nationaltheatret og Stortinget.