Slik trenger du mammakroppen sikkert og effektivt!

Få våre beste tips om hva du bør gjøre!

Om Mammaklinikken

Mammaklinikken er en del av City-klinikken som har spesialisert seg på å hjelpe deg med din mammamage og mammakropp. Vi som jobber her har lang erfaring som naprapat og er selv mamma. Vi har valgt å videreutdanne oss som mammamagetrenere slik at vi skal kunne hjelpe deg ennå bedre. Under og etter et svangerskap endres kroppen mye og mange kvinner sliter med stive nakker, vonde skuldre, vonde rygger, smerter i armene og spenningshodepine. Kanskje er du også en av de som sliter med lekkasjer, mammamage eller kanskje rett og slett bare sliter med å trene og bruke kroppen rett?

Vi som jobber som naprapater og mammamagetrenere her på Mammaklinikken er opptatt av å redusere og forebygge omfanget av muskel- og skjelettplager for deg som mamma ved hjelp av behandling, mammamagetrening, veiledning og råd.

Jeg, Marianne Beisland-Thorell, startet naprapatklinikken City-Klinikken AS her i Oslo allerede i 2006. Etter selv å ha fått to små barn og kjent på hva svangerskap gjør med kroppen så jeg at nødvendig informasjon til barselkvinner ikke var tilgjengelig. Jeg startet derfor Mammaklinikken i 2015. Mammaklinikken er her for å dekker ditt behov for naprapat og mammamagetrening i Oslo, under og etter en graviditet.

Klinikken ligger sentralt og midt i Oslo sentrum, rett ved tinghuset og Karl Johans gate for at du enkelt skal kunne komme deg til oss.

Mammaklinikkens mål er å hjelpe deg å få tilbake kontrollen over kroppen din under og etter svangerskapet. Ja, kroppen endrer seg etter et svangerskap, men den må fungere!

Møt våre ansatte

Marianne Beisland-Thorell

Daglig leder/Naprapat/Cert. Mammamagetrener

Jeg er naprapat og selv mamma til to små barn. Jeg har gjennom mine 17 år som naprapat møtt mange kvinner og hjulpet dem med deres plager. Det å bli mamma, og kjenne på hva et svangerskap gjør med kroppen har også åpnet øynene mine for mammakroppen. Jeg vet at det er mangel på informasjon der ute. Jeg syns det er synd at alt for mange kvinner godtar ”Kroppen endrer seg etter en graviditet, sånn er det bare. Godta det” Ja, kroppen endrer seg, men den skal fungere etterpå. Jeg brenner for at du skal få den hjelpen du trenger for at du skal fungere optimalt mens du går gravid og etter at du har blitt mamma. Jeg har derfor sertifisert meg som mammamage trener.

Jeg er her for å gi din mammamage og mammakropp skal få en ny sjanse.

Marianne@mammaklinikken.no

 • Uteksaminert fra Naprapathögskolan i Stockholm i 2004
 • NLP COACH
 • Diplomert massør
 • Cert. Mammamage trener
 • Mamma Gravid
 • BPPV kurs
 • Medisinsk akupunktur
 • Akupunktur 2000
 • Dry needling

Anita Andresen

Osteopat

Opplever du smerter eller plager fra kroppen?
Stiv nakke, vond rygg og kjevesmerter er noen av det jeg jobber med i klinikken.

Som osteopat er jeg opptatt av å gjøre en helhetlig vurdering av deg som pasient, sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag er i fokus.

I møte med meg utføres en kartleggende sykehistorie, en grundig undersøkelse, og behandling nøye tilpasset deg og dine behov.
På denne måten vil jeg hjelpe deg mot smertelette og en velfungerende kropp.

I tillegg til plager fra muskel- og skjelettsystemet, er også fordøyelsesplager og pust noe en osteopat kan oppsøkes for. Jeg benytter ofte pust og avspenning som et verktøy i behandlingen, grunne til dette er at måten vi puster på kan føre til spenninger i kroppen og påvirke kroppens ulike systemer. Av spesielle interesser er kvinnehelse, kroniske smerter og plager relatert til stress.

Jeg er også utdannet MediYoga-instruktør. En terapeutisk yogaform som alle, uavhengig av fysisk form, kan utføre. Etter selv å ha praktisert yoga i mange år, ser jeg stor verdi av å kunne implementere yoga og dens helsebringende effekt som et ledd i behandlingsforløpet.

Ikke nøl med å ta kontakt. Jeg er her for deg, og vil sammen med deg jobbe for at du skal få den hverdagen du ønsker og fortjener.

anita@mammaklinikken.no

 

 • Uteksaminert osteopat fra Høyskolen Kristiania 2016
 • Diplomert massør
 • MediYoga-instruktør

Ønsker du å bestille time online?

Mammaklinikken som er en del av City-klinikken, ligger midt i Oslo sentrum med Sentrum p-hus (tidligere Ibsen P-hus) og Oslo Tinghus som nærmeste nabo. Klinikken ligger 200 meter fra Karl Johan og det er kun få minutters gange fra tog- og t-banestasjonen, Nationaltheatret og Stortinget.