Ønsker du å holde deg aktiv og sunn under graviditeten?

Vi har de tryggeste og mest effektive treningsprogrammene for deg!

Å holde seg aktiv under graviditeten kan bidra til å redusere smerter, forbedre humøret og forberede kroppen for fødselen. Riktig type trening er avgjørende for å oppnå disse fordelene uten å pådra seg ubehag eller skader, noe som er viktig for din generelle fysiske og mentale helse. Videre vil riktig trening også legge et godt grunnlag for en raskere tilbakekomst etter fødselen.

Vi tilbyr skreddersydde treningsprogrammer utviklet spesielt for gravide. Våre trenere har spesialkompetanse innen trening under graviditet og er dedikert til å hjelpe deg med å opprettholde styrke, fleksibilitet og utholdenhet på en skånsom måte, både for deg og babyen.

Vi tilbyr både trening på klinikk og på nett

Visste du at regelmessig fysisk aktivitet under graviditeten kan redusere risikoen for svangerskapskomplikasjoner og forbedre fødselsutfallet?

 

Dette er for deg som:

 • Opplever ubehag eller smerter under eller etter trening, spesielt i bekkenet eller ryggen
 • Mangler energi eller føler utmattelse selv etter lett aktivitet
 • Er redd for å trene feil og ønsker trygg veiledning
 • Opplever endringer i kroppen som føles ukjente og trenger hjelp til å tilpasse seg
 • Ønsker å styrke bekkenbunnen for å forebygge urinlekkasje og andre plager
 • Vil ha et lettere svangerskap med færre fysiske plager
 • Ønsker å komme seg raskere tilbake etter fødselen med en sterk og fleksibel kropp

Hvorfor er dette viktig:

 • Kroppens endringer under graviditeten: Økt vekt og hormonelle forandringer kan påvirke ledd og muskler, noe som gjør det viktig å trene riktig.
 • Feil teknikk eller for intens trening: Dette kan føre til overbelastning og skader, noe som er unødvendig og kan unngås med riktig veiledning.
 • Manglende tilpasning av treningsprogrammet: Gravide har spesifikke behov som må ivaretas for å sikre trygg og effektiv trening.
 • Styrke bekkenbunnen: Trening av bekkenbunnen kan forebygge urinlekkasje og bidra til en lettere fødsel.
 • Raskere restitusjon: Riktig trening under graviditeten kan gjøre det lettere å komme seg etter fødselen, både fysisk og mentalt.

Slik kan vi hjelpe deg:

 • Skreddersydde treningsprogrammer tilpasset gravide: Våre trenere utformer individuelle treningsprogrammer som tar hensyn til din graviditetstilstand. Disse programmene fokuserer på å styrke kroppens kjernemuskulatur og forbedre fleksibiliteten på en måte som er skånsom for kroppen din og trygg for babyen.

 • Veiledning og oppfølging av spesialiserte trenere: Du vil få kontinuerlig veiledning og støtte fra våre trenere gjennom hele graviditeten. De vil tilpasse treningsøvelser basert på dine behov og endringer i kroppen din, for å sikre at du trener på en trygg og effektiv måte.

 • Brukbarhet i hverdagen: Alle øvelser og teknikker du lærer hos oss er designet for å være enkle å implementere i din daglige rutine. Dette gjør det mulig for deg å opprettholde styrke og fleksibilitet, samtidig som du håndterer utfordringene og gledene ved graviditeten.

 • Naprapatbehandling: Våre naprapater tilbyr målrettet behandling for å lindre smerter i rygg, bekken, nakke og andre berørte områder gjennom justering av ledd, massasje og andre manuelle teknikker. dersom du har behov for dette også kan vi kombinere trening og behanding.

  Vi vet hvor spenninger og feilbruk av kroppen ofte oppstår hos gravide, og vi tilpasser behandlingen for å løse disse spesifikke utfordringene. Denne behandlingen hjelper med å redusere spenninger, forbedre kroppens bevegelighet og forebygge videre plager.

 • Mental coaching: Våre coacher tilbyr støtte og veiledning for å hjelpe deg med å håndtere stress og angst relatert til trening og graviditet. Den mentale helsen din er tett knyttet til din fysiske velvære, og vi hjelper deg med å føle deg trygg og selvsikker i treningsprosessen. Dette inkluderer teknikker for avslapning, motivasjon og positiv tenkning, som alle bidrar til en mer harmonisk graviditet.

Visste du at regelmessig fysisk aktivitet under graviditeten kan redusere risikoen for svangerskapskomplikasjoner og forbedre fødselsutfallet?

Jeg ville holde meg aktiv under graviditeten, men var bekymret for å gjøre feil eller skade meg selv eller babyen. Av Marianne fikk jeg ikke bare et tilpasset treningsprogram som var trygt og effektivt, men også muligheten til å følge Sterk Mamma som gjorde treningen enkel og lett. å følge.  Nå føler jeg meg sterkere, mer energisk og godt forberedt på den kommende fødselen og tiden etter.

Camilla