Bli med oss på Sterk Mamma

Få kontroll over kroppen din igjen ved å ta små, enkle grep som gjør en enorm forskjell i din hverdag. Bedre selvtillit, god holdning og lev det livet du ønsker uten smerter og lekkasjer. Et liv der du kan gjøre det du vil uten at kroppen din stopper deg.

Jeg vet du har potensiale i deg. Jeg vet at du har mulighetene og styrken i deg. Det er din kropp og kun du kan velge hvordan din historie skal bli. Jeg skal gi deg kart og kompass, guide deg og støtte deg. 

Ikke bli fastlåst i en kropp du ikke er tilfreds med- gjør noe med det i dag. Ta action.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

100% fornøyd garanti

Jeg vet at Sterk Mamma er bra og jeg vil at du skal få de resultatene du fortjener. Jeg gir deg derfor 100% pengene tilbake garanti de 14 første dagene. Har du fulgt kurset, gjort oppgavene dine og ikke er fornøyd får du alle pengene tilbake. Jeg er her for å hjelpe deg å trene kroppen din sterk nok til din hverdag. 

Du har ingenting å tape- alt å vinne :)

Spørmål og svar

W3.CSS


Nei, det er aldri for sent. Uansett hvor gammelt barnet ditt er så er det aldri for sent. Bekkenbunnen, magen, rumpa, lårene og ryggen må du få kontroll over og styrke i før eller siden. Hvorfor ikke starte i dag? Dette er trygg trening som du kan trene fra dagen etter at du har født til den dagen da barnet ditt selv har blitt forelder. Det er aldri for sent- men hvorfor skal du sette muligheten til å leve det livet du ønsker på vent. Du får ikke denne tiden tilbake. Det er nå du bestemmer din framtid.  
Sterk Mamma er trygg og god trening - uansett barnets alder. 


Har du nylig tatt keisersnitt eller født vaginalt, er det noen av øvelsene du skal vente noen uker med, men de første ukene av kurset vil jeg anbefale deg å starte med allerede i dag.


Kurset er nettbasert. Du kan se alle treningsvideoene uansett hvor du er så lenge du har nett tilgang. Kursukene legges ut en etter en de første 10 ukene. Deretter blir alle liggende i kursportalen vår i 12 mnd. Du kan derfor ta kurset i ditt tempo akkurat når det passer for deg. Skulle du ikke ha nett tilgang der du er, kan du laste ned en pdf med ukens øvelser. Det kan da være smart å ha sett ukens demonstrasjonsvideo først. 
Du har tilgang til kurset og facebook gruppen i 12 mnd. 


Det har jeg hørt før, men vet du. Flere av de som har deltatt tidligere sier at det er som om å ha en PT i lomma. Jeg snakker direkte til deg igjennom videoene. Og gruppa har en helt fantastisk evne til å heie deg fram, støtte deg og hjelpe deg.
Nok feil trening og skader- nå er det din tur til å få kroppen din tilbake.
Jeg vet at nettkurs er for deg, så prøv i 14 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake


Du klarer deg stort sett med ting du har hjemme for å fullføre dette kurset. Jeg kommer til å vise øvelser med handler, strikk, matte og liten pilatesball, men jeg kommer til gi deg tips til alternative ting du har hjemme som du kan bruke, så du trenger ikke å kjøpe noe annet enn en strikk dersom du ønsker det. 


Når du har trykket på betalingsknappen kommer du til å få tilsendt en mail med innloggingsinformasjon til kursportalen hvor vi kommer til å møtes. Her ligger allerede uke 1 og annen nyttig informasjon å venter på deg. Vi starter 24. september 


Ja, alle betalingene er 100% trygge.


Du får svar på alt du lurer på.
Jeg er her for å holde deg i hånden og hjelpe deg.
Jeg er jevnlig inne i den fantastiske facebook-gruppen vår og svarer deg de første 10 uken. I tillegg har vi 6 live spørretimer der du får svar på dine spørsmål, men det er ikke alt. Det som er supert med denne gruppen er at de andre mammaene stiller spørsmål du ikke viste du hadde. 


Ingen kurs på markedet begynner helt innerst i kroppen og gir deg den forståelse for kroppen som det Sterk Mamma gjør. Kurset er unikt ved at det bygger deg stegvis opp, uten at du trenger å legge ned mange og tøffe treningstimer for å oppnå målet.
I Sterk mamma får du får svar på spørsmålene dine og er del av et unikt fellesskap hvor vi hjelper og heier på hverandre.
I tillegg kommer vi til å jobbe målrettet for at du skal nå målene dine og holde motivasjonen oppe. 


Dette kurset stenger 19. september Da må du vente til nyårer før det åpner igjen.
Husk at du har tilgang til kurset i 12 mnd. Du kan ta det i ditt tempo og begynne når du vil. Vil du virkelig sette deg selv på vent og vente med å få kroppen din tilbake?   


Det er du som bestemmer hvor mye du skal trene. Spesielt i begynnelsen er det veldig varierende hvor mye trening som må til for å få til øvelsene. Jeg kommer til å legge opp til et løp hvor vi begynner rolig og øker gradvis slik at alle henger med. Jeg kommer også til å veilede deg om hvordan du kan få treningen inn i din hverdag. Men husk du kjører kurset i ditt tempo.  


Klart du kan. Stabilitet er viktig for alle og enhver, uansett hvor gammel du er eller om du har født. Noen av beskrivelsene vil ikke passe deg, men treningsøvelsene er like viktige og like bra for oss alle. Vi lever et alt for stillesittende og ensformig liv så selv du som ikke har fått barn kan slite med å finne denne muskulaturen.


Er det andre ting du lurer på? Send meg en mail på marianne@mammaklinikken.no eller chatén så hjelper vi deg.

Nå starter ditt nye liv! Sammen skal vi bygge opp mammakroppen din - trygt innenfra og ut slik at du kan få tilbake kroppen din og være den mammaen du ønsker.

Jeg gleder meg til å trene sammen med deg :)

Marianne

Copyright 2019 | Mammaklinikken