BYGG OPP MAMMAKROPPEN

INNENFRA OG UT

For deg som ønsker deg et liv der du kan gjøre akkurat det du ønsker uten at kroppen setter begrensninger.  For deg som ønsker en bekkenbunn som fungerer. En mammamage som ikke ser gravid ut. Og med en mammakropp som ikke er smertefull og svak. Men der holdningen er spik rett og kroppen er sterk og fungerer.

 

Sterk mamma» er et kurs som lar deg bli kjent med kroppen din på en ny måte slik at du forstår den og ved hjelp av enkle øvelser blir sterkere, mer formet.

Du vil lære hvordan du trener og bruker kroppen din riktig i hverdagen. Hvordan du får kroppen din til å samarbeider fra innerst i bekken og mage og ut til de større muskelgruppene. Sterk Mamma bygger deg opp brikke for brikke med et solid fundament i bunnen. Med øvelser kobles hele kroppen sammen og setter på automatikk slik at du som mamma kan eie kroppen din igjen og føle deg sterk.

Kurset er rett og slett oppskriften på hvordan du skal jobbe med kroppen din for å kunne unngå smerter i rygg, nakke og hofter. Oppskriften på hvordan du bør trene for å unngå lekkasje, nedpress og en mage som står ut.

Sterk Mamma bygger opp mammakroppen din igjen – innenfra og ut, slik at du kan leve det livet du ønsker.

Kurset er nettbasert og har hjulpet hundrevis av mammaer fra alle deler av landet til å få tilbake mammakroppen sin slik at de kan leve det livet de ønsker. Med en bekkenbunn som er tett, en mage som støtter deg opp og en kropp som beveger seg slik at smertene og de stive musklene forsvinner.

Nå er det din tur til bli med i denne herlige gjengen å få kroppen din tilbake slik den var før du ble mamma!