BEHANDLINGER

Som naprapat, osteopat og mammamage trener hjelper vi deg gjerne med å få optimal funksjon på din mammakropp enten du har ett eller flere barn.

Naprapati

Det er ikke unormalt å få låsninger mellom skulderbladene, spenninger i rumpe, korsrygg og nakkemuskler når man er mamma.
Som naprapat hjelper jeg deg til å få en kropp der samspillet mellom muskler og ledd er optimal. Jeg løser på dine muskel spenninger og låsninger slik at kroppen din samarbeider meg deg.

Ønsker du å lese mer om naprapati? (City-klinikken.no/behandlingstilbud)

Osteopati

Mange opplever kroppslige smerter i etterkant av svangerskapet. Hos noen kvinner kan dette være de samme smertene som de kjente på under graviditeten, for andre kan det være nye.  De mest vanlige plagene er smerter i rygg- og eller bekken, brystrygg, nakke, hodepine og skuldersmerter. Fellesnevneren for de nevne plagene er gjerne nedsatt bevegelse i ett eller flere områder, overbelastning/feilbelastning eller spent eller for svak muskulatur.

Som osteopat ønsker jeg å bedre kroppens funksjoner gjennom å kartlegge hva som er årsaken bak dine smerter. Ved hjelp av en grundig undersøkelse, manuell behandling og øvelser skal vi sammen gi deg en verktøykasse som gjør kroppen din mer funksjonell og mindre smertefull.

Mammamagetrening

Når du kommer til meg får du en grundig sjekk av magen din. Jeg kjenner om du har delte magemuskler og måler størrelsen på diastasen.

Jeg tester de ulike magemusklene og finner ut om du har kontakt med den dype magen din og hvor god kvalitet det evt er på kontakten. Ofte er den dype magen og bekkenbunnen «skrudd av» etter graviditeten. Disse musklene hjelper jeg deg med å “skrudd på igjen” slik at de kan fungerer i din hverdag. Les mer her: Mammamage

Ergonomi

Jeg er selv mamma til to søte små og vet hvor lett det er å glemme seg selv, men med enkle grep kan du få en enklere hverdag.
Jeg vil gi deg mine beste tips for hvordan akkurat du skal unngå de plagene du har.

Her er noen av tingene jeg hjelper deg med:

 • Hvordan unngå stive skuldre og vond rygg på trilletur.
 • Hvordan kan vognen trilles vognen enklere.
 • Hvordan sitter du best ved amming og mating.
 • Hvordan bære best for deg og barnet ditt.
 • Løfteteknikk.
 • Sittestilling ved amming og mating
 • Enkle tips ved stell av barn

Jeg ser hele mammakroppen som en helhet!

Massasje for mamma

Kroppen din gjør en kjempeflott jobb når du gikk gravid, og du har gjort en fantastisk jobb etterpå også. Derfor fortjener du litt massasje.

Mammaklinikken har kvalifiserte naprapater som tilbyr klassisk massasje i Oslo sentrum. Massasje er en av de eldste formene for behandling av smerter i kroppen. Massasje benyttes for å minske muskelspenninger og gi smertelindring, ved å blokkere smertesignalene.

Noen effekter du får ved massasje:

 • Mindre spenninger i muskulaturen
 • Økt elastisitet i muskulaturen
 • Reparasjon av skadet muskulatur går raskere
 • Økt blodsirkulasjon
 • Økt borttransport av avfallsstoffer
 • Minsket ødem som trykker på smertefullt vev
 • Mindre sammenvoksing og arrvev i bindevevet
 • Lavere stressnivå i kroppen

Kom å kos deg litt! Det fortjener du!

Kickstarter kroppen

To år etter mitt andre barn var født følte jeg meg fortsatt svak i magen og bekkenet, selv etter mange timer på treningssenter. Marianne hjalp meg med å få kontakt med muskler jeg ikke visste jeg hadde, og motiverte meg til å trene dem regelmessig som en del av mine daglige rutiner.

Kroppen blir aldri helt den samme igjen etter en graviditet, men etter bare noen uker med øvelser fra Marianne følte jeg meg mye sterkere og mer i kontroll. I tillegg ser jeg mye bedre ut! Tidligere kunne kollegaer lure på om jeg ventet barn nr. 3, men nå har jeg istedenfor fått kommentarer om at jeg ser så mye flottere ut, enda jeg ikke har slanket meg ett gram. Jeg vil så absolutt anbefale Marianne til andre mammaer som sliter etter graviditet og fødsel.»

Cecilie