Lurer du på hva og hvordan du skal trene mammamagen etter at du har fått barn?

Da har du kommet til rett sted.
Om du har født ett eller flere barn, så er kanskje ikke magen din det den en gang var.

Kvier du deg for å ta av deg til bikini fordi magen din står ut? Må du tenke deg om før du hopper på trampoline eller ler deg skakk med vennene dine? Det er flere enn du tror som slite med urin og luft lekkasjer etter et svangerskap.

Du er ikke alene om å føle at du ikke har kontakt med magen og bekkenbunnen din.
Magemuskelen blir maksimalt ut tøyd etter graviditeten, og trenger hjelp til «å bli skrudd på» igjen etter graviditeten for å forebygge senere plager.

Slapp av jeg kan hjelpe deg!

For at du skal kunne fungerer i hverdagen og unngå dette, er det viktig og trente opp bekkenbunn og de dype magen musklene. Jeg er cert. MammaMage trener, tilbyr en til en MammaMage timer hvor jeg undersøker magen din og hjelper deg med å ”vekke” de dype magemusklene og ”finne” bekkenbunns muskelaturen slik at de får tilbake sin funksjon.

Vil du ha hjelp med mammamagen?

På en mammamage time kjenne jeg på magen din, se og eventuelt måle din diastase. Jeg vil ved hjelp av øvelser hjelpe deg med å få kontakt med kroppen din igjen.
Timen er en til en, der du får den hjelpen akkurat du trenger!

mammamageDet har ikke noe å si hvor gammelt barnet ditt er eller hvordan magen din ser ut. At magen din fungerer er like viktig uansett!

Vil du ha mine beste mammamage tips? Klikk her!

Jeg gleder meg til å høre i fra deg og mammamagen din!

Mammamage klem fra Marianne.
cert. mammamage trener og naprapat

Ps Sees vi på facebook og instagram?
Du finner meg under Mammaklinikken