Hvordan er det med mammamagen din? Får du spørsmål om du venter en til? Føler du at magen fort blir oppblåst eller står ut som en ballong uansett hva du trener.

Og når du trener sit-ups så får du vondt i korsryggen og magen står ut som et brød eller pyramide? Magen din buler rett og slett ut?
Dessverre møter jeg daglig kvinner som har disse problemene og daglig ser jeg dessverre at disse kvinnene trener feil.
Kanskje du også er en av disse. Kanskje du er en av de som ikke får kontakt med de dype magemusklene.

Dype magemuskler- hva mener du?

Jeg mener transverus abdomenis. Den muskelen som går rundt kroppen din, som binder deg sammen og danner et korsett.
Det er disse magemusklene sammen med bekkenbunnen du må trene for å slippe spørsmålet om du er gravid. Det er disse musklene som holder magen din inne og støtter deg opp. Men jeg vet det kan være vanskelig. Hjernen din har nemlig «skudd av» kontakten med de dype magemusklene og bekkenbunnen under graviditeten for at du skulle slippe å kjenne på all strekkingen som skjedde under svangerskapet.
Nå som du har født trenger du å få hjernen din til å skru på kontakten med de dype magemusklene og bekkenbunnen slik at du kan jobbe for å få dem sammen igjen.
Jeg kjenner frustrasjonen din nå
– jeg prøver
– jeg skjønner ikke hva du mener
– jeg får det ikke til
– hvordan gjør jeg det?

Slapp av. Jeg skal hjelpe deg.

For at du skal klare dette må øvelsene være lette nok og gjøres ofte nok i starten. Dessverre er det alt for mange mammaer der ute som prøver litt for hardt og for tungt og derfor mislykkes.

Jeg vet det er kjedelig og jeg vet det er vanskelig, men dersom du får vite hvilke øvelser som er riktig å gjøre og får puttet dem inn i din hverdag så lover jeg deg at det blir enklere for deg.

Du har sikkert lagt merke til hvor vanskelig det kan være å få et lite barn til å pusse tennene to ganger om dagen. Hvor kjedelig det er og hvor stor kamp du må ta hver gang. Er det sånn for deg nå? Nei, jeg tenkte meg det. Du gjør det av vane uten å legge noe energi i å tenke på at du skal gjøre det. Slik kan det blir med mammamagetreningen også.
Våre mammamagetrenere gir deg øvelser som gjør at du kjenner deg sterk i din hverdag. Øvelser som gjør deg sterkere dag for dag.
Få gratis tips her eller ta kontakt med en mammamagetrener så gir vi deg den veiledningen du trenger for å finne motivasjon og få styrken tilbake.

Og du- det har ikke noe å si hvor lenge det er siden du fødte.

Ta kontrollen!

Vinn tilbake over din mammamage og mammakropp.
Jeg gleder meg til å dele ennå flere tips med deg.
Gå inn og lik oss på var facebook side så får du flere tips og råd.

Jeg håper vi sees der.

Marianne, mammamage trener og naprapat