Det er helt fantastisk! Våren er her, sommertøyet skal fram, og den tjukke vinterjakka skal pakkes bort. Jeg bare gleder meg så ekstremt mye! For sol og sommer betyr lettere tøy, og veldig ofte betyr det at man kan ta på seg kjoler og pynte seg, man kan ha på seg skjørt – man kan rett og slett få se litt mer feminin ut. Men for endel så er jo dette også litt sånn: NEI! Kom våren så fort? Fillern, hva skjedde? Jeg rakk ikke å gjøre noe med det denne vinteren heller … For det at vi tar av oss de store boblejakkene og de tjukke genserne, gjør at ting blir litt mer synlig. Og når du i løpet av en vinter går med tjukke gensere og store jakker, så er ikke den magen så vanskelig å skjule. Men når jakkene kastes og de kjolene som du fikk på deg i fjor skal på, så er det endel som kjenner at de gjerne skulle ha gått ned et par kilo. Men det når de jo ikke, for nå er våren her og de må ha på seg det fine tøyet allerede. Og da, kjære venn, tenkte jeg at jeg skulle dele et genialt tips med deg som gjør at du kan føle deg mange kilo slankere uten at du trenger å slanke deg et eneste gram! Og vet du hva det er? Holdningen din!

Click here to subscribe

Dårlig holdning – magen kommer ut

Jeg er helt sikker på at som mamma har holdningen din blitt mye dårligere. Du har kjent at du har sunket litt sammen, haken har kommet fram, skuldrene har falt framover, og magen, den kommer ut. Og det at du får en dårlig holdning, gjør faktisk at du ser mye tjukkere ut enn du er. Og uansett hvor tynn eller tjukk du er, så kan det hende det er derfor du får spørsmål om du er gravid. For uansett hvor tynn du er; har du den dårlige holdningen, vil magen din gå utover. Og da er det ikke så gøy å ta av seg den store, gode genseren som du kunne skjule deg i. Men hvis du justerer litt på kroppen din –  med enkle steg – og tenker på holdningen din, vil den kjolen se mye finere ut allerede i dag. For du har kanskje lagt merke til at uansett hvor tjukke folk er, så kan de se veldig godt ut.

God holdning – magen trekker seg inn

Hvis du har en framoverbøyd holdning, så henger magen ut, og det ser ikke akkurat ut som om energien er på topp … Men kommer du deg opp – ikke fram med puppene (ja, mamma, jeg vet du har sagt det, men det er ikke det som er smart …), fram med puppene gjør bare at man blir veldig stiv mellom skulderbladene, man får stram nakke og svai korsrygg, og det var ikke det vi skulle – ved at du bare får kroppen din på en linje, at du får stablet kroppen din rett, så vil magen din trekke seg innover. Og en annen fordel er at når du har en god holdning, er det lettere å jobbe med bekkenbunnen, og det er lettere å jobbe med magen, noe som gjør at pusten blir bedre, kondisen blir bedre, bekkenbunnen blir tettere og magen blir flatere.

Tre enkle steg til god holdning

Du har lyst til å få en flott holdning, for da vil sommerkjolen din se helt fantastisk ut. Og det å få en god holdning er ikke så vanskelig som du tror. Tre steg – som jeg deler med deg om du klikker her – så får du den gode holdningen. Det handler bare om å bli kjent med kroppen sin på nytt igjen –  ikke holde inne, presse ut, justere opp og ned og fram og tilbake, men få den på en linje. Er du klar for å få en god holdning så sommerkjolen din ser og føles flott ut allerede i dag? At du kan plukke den ut av skapet og ta den på deg fordi den henger fint? At den ikke strammer over ryggen og henger foran som en pose på magen og magen din står ut? Last ned de tre tipsene for hvordan du får en god holdning, så lover jeg deg at du får en fin sommerkjole på deg, og i tillegg får du mindre smerter, mindre mage, mer kontroll, bedre pust …

Click here to subscribe

Jeg gleder meg! Sommeren er her, og vi skal nyte! Er du klar? Vi kjører!

Sommer klem i fra meg