Nå er det snart tid for julebord, og vi skal pynte oss, ta på oss de fine kjolene og føle oss og se fjonge og herlige ut. Og i dag skal du få et lite tips til hvordan du kan se enda mer fantastisk ut på en-to-tre! For det er faktisk ikke mer som skal til for at du får en fin holdning.

Har du tenkt over at når du synker sammen og står med en dårlig holdning, så tyter magen din enda mer ut. Og har du tenkt over at når du har den dårlige holdningen, så skyter du fram skuldrene, du får et framoverdrag i skuldre og nakke, og så stråler du ikke akkurat så mye energi … Og vet du hva, kjolen som henger i skapet er fin nok; du trenger ikke kjøpe ny hvis du ikke vil. For tenker du på holdningen din, så vil den kjolen se mye finere ut.

På julebord står vi også mye og mingler og snakker med hverandre – og ved at du tenker på holdningen din, vil du kunne stå mye lenger uten at du blir trøtt og sliten i ryggen. Det var mye bra, ikke sant? Se fjong ut, ha en mage som er mindre, ha mindre vondt i ryggen.

Men visste du at holdningen din også vil gjøre at bekkenbunnen din blir tettere? Hvis du retter deg opp og har den gode holdningen – ikke fram med puppene, for da blir ryggen din sliten, og det vil vi ikke – men der du jobber med å komme deg opp hele veien, vil du kunne stå lenge, og magen og bekkenbunnen vil være mer aktiv og mer meddeg. Og vi skal jo gå ut og møte venninner og gå på julebord med jobben; vi skal le masse og danse og hoppe og ha det gøy. Og ved at du har en god holdning, så vil bekkenbunnen din være tettere og fastere.

Det var mange gode ting, det! Så tenk på holdningen din: Rett deg opp. Ikke fram med puppene, men tenk deg at du tar bh-spilen og løfter den ett hakk opp – og så får du den gode holdningen.

Jeg har noen andre gode tips til deg,også, som gjør at det blir enda enklere å stå der. Hvis du vil ha de tipsene, og ikke bare tenke på bh-spilen: Klikk her, så skal jeg gi dem til deg. Da får du en liten video der jeg kan vise deg i helfigur hvordan du enkelt kan justere kroppen din inn: så kjolen din ser fin ut, så bekkenbunnen din er tett, så du kan le og nyse, så du føler at energien din er der og at du kan stå lenge.

Skriv i kommentarfeltet. Fortell meg når du skal på julebord eller hva du skal ut og gjøre denne eller neste måned. Det er veldig gøy å høre hvor dere skal og få litt ideer til hva vi kan gjøre her på jobben, også.
Håper tipsene er med på å gjøre at holdningen din blir fjong og at du får den energien du trenger og har lyst på.

Kos deg!

marianne