Nå er jeg skikkelig klar for å jobbe sammen med en gjeng som er så tente, så engasjerte og så motiverte til å få kroppen sin tilbake. Til å bare leve det livet de ønsker, fly som en sommerfugl, være lett som en ballong – legge steinene ifra seg, og heller ha litt fjær i bekkenbunnen.

Jeg gleder meg vanvittig mye til å se hvordan disse mammaene nå skal skinne. Hvordan energien kommer tilbake fordi kroppen deres bare sier: Ahhh! I love you! Thank you! 

Har du ti minutter til deg selv?

Det å ta tak, det å gjøre den lille jobben som skal til, er ikke så vanskelig som du tror. Du kan putte hver øvelse inn i hverdagen din. Har du ti minutter hver eneste dag? Ja, det kan jeg skrive under på at du har. Hvis ikke hadde du ikke hatt tid til å sitte og lese en blogg, du hadde ikke hatt tid til å sitte på Facebook, du hadde ikke hatt tid til å være inne på Instagram.

Akkurat nå tror jeg du må ta den avgjørelsen om at andres liv faktisk er mindre viktig for deg enn det ditt eget liv er. For det er jo andres liv vi holder på med når vi er på Facebook og Instagram, er det ikke?

Har du ti minutter, så kan du få til magiske endringer. De store endringene. Men du må ta tak, du må gjøre jobben, og du må være villig til å prioritere deg selv. Du må prioritere deg, jeg prioriterer meg.

Lytt til kroppen din

Kroppen din har ropt etter deg i mange år, har den ikke? Den har prøvd å fortelle deg at den ikke fungerer som den skal. Den har prøvd å si til deg: Hey! Hva er det her? Du har en stein inni bekkenbunnen din! Du er som en oppblåst hvetebolle i magen! Du er som en våt pappeske bak i ryggen! Skjerpings!

Har ikke kroppen din sagt det til deg i mange år? Jo, den har det. Og nå er det din tur til å si: Sorry, kroppen min, jeg har neglisjert deg, men nå skal jeg ta vare på deg. 

Sterk Mamma

Sterk Mamma er et fantastisk kurs. Jeg vet det. Fordi jeg har sett resultatene som tusenvis av mammaer har fått før deg.

Så er du en av de som liker å gjøre ting sammen med noen, som liker å bli motivert, som liker å følge et opplegg, som liker å få ting servert, som liker at øvelsene bare er der og funker – så er dette for deg.

Men du må være rask, for jeg skal hjelpe de mammaene som vil satse på seg selv . Jeg skal være der for dem hundre prosent. Og derfor stenger Sterk Mamma nå.

Hopp nå!

Så skal du være med på denne reisen, skal du også være den som lytter til kroppen din, tar vare på deg selv og temmer den ungen som hyler inni deg og sier at ting er ikke som de skal være, så må du hoppe nå og si:
Jeg er verdt å satse på!
For det er du. 

Jeg gleder meg vanvittig mye til å se deg inne i Sterk Mamma!

Klem marianne