Morgenrutiner – det er vel kun for de som har ekstremt god tid? Det å kunne sette av mange timer på morgningen når du er mamma, er ikke det letteste. Og trøtt? Det kjenner jeg meg også igjen i. 🙈

Men samtidig vet jeg at det å starte morgningen sin på den gode måten, gjør at du får den energien, den roen og den gleden du ønsker å ha – ikke bare på morgningen, men gjennom hele dagen. For hvor lett er det ikke å sette feil fot ut av senga – og så ble hele dagen litt dritt … Begynne med den kranglinga som du virkelig ikke ønsket … Begynne å kjenne på stresset …

Enkle rutiner – bedre liv

Morgenrutiner er kanskje enda mer for oss som ikke styrer vårt eget liv, og enda viktigere for oss som har veldig tett kontakt med andre, slik vi mammaer har. Men det er lett å gjemme seg bak det at «morgenrutiner er for de som har god tid». 🙈

Sannheten er at det ikke er kun for de som har god tid. Derfor har jeg laget, og samlet, de beste tipsene for hvordan du kan få gode morgenrutiner så enkelt. Og det å bare gjøre disse små oppgavene, vet jeg at vil endre livet ditt. 

For ja, ting kommer til å gå på tverke. Det kommer ikke alltid til å gå slik som du hadde planlagt morgningene. Men når vi gjør disse morgenrutinene, så vet jeg at du kan gå fra å føle at du går skikkelig på trynet til å snu fokus, og så er du i gang. I dag har jeg gjort masse blemmer, men på grunn av mine gode morgenrutiner, så reiser jeg meg opp og skaper meg den gode dagen jeg ønsker, så fort. Og det skal du også få gjøre.

Morgenrutiner starter om kvelden

Et lite hint om noen av de tipsene som vi nå skal starte med når du klikker deg inn her, er at morgenrutiner ikke bare handler om morgningen. De starter kvelden før. Og nei da, slapp av, jeg skal ikke be deg om å gå og legge deg enda tidligere. Men det er noen enkle små ting vi kan tenke over, noen små oppgaver vi kan gjøre – bevissthet som kan gjøre din neste dag helt fantastisk.

Små steg som gir deg en god dag

Morgenrutiner er noe jeg gjør hver eneste dag, litt eller mye. Det tar ikke mange timer; det tar bare noen minutter – og jeg har funnet noen gode små steg som gjør at det er enkelt å få det til, også. Og nå har jeg lyst til å dele dem med deg så du også kan få deg en god dag – så ikke dagen din snubler før du har startet, så du ikke står opp med feil fot, men at du har den energien, den motivasjonen og den inspirasjonen du trenger i ditt liv.

Bli med i dag!

Klikk deg inn på lenken her, og så blir du med på å starte morgenrutinene. Jeg kjører de samme med barna – enkle er de. Jeg gleder meg til å ta deg gjennom denne lille reisen. Det er noen enkle videoer og oppgaver, og videoene er så korte at du kan se dem nå og starte allerede i dag. For det vi utsetter, det skjer veldig sjeldent – men det vi starter på i dag, den lille endringen vi gjør, gir den endringen vi ønsker og trenger.

Klikk deg inn og bli med, så starter vi morgenrutinene sammen NÅ!

Gleder meg til å høre hva du syns 🌸

Marianne

Ps Har du fått med deg det som skjer her.