Dessverre er det mange som tror at så lenge det har gått noen måneder, noen år – eller flere tiår, kanskje – så har toget deres gått. De tror at det ikke går an å fikse mammakroppen deres. At det ikke går an å få kontroll på den bekkenbunnen, få den magen litt flatere, få tettet igjen den diastasen, og så videre. Jeg blir lei meg og frustrert over at det florerer den typen rykter og tanker rundt om, om at det må fikses med en gang, ellers går det ikke. For sånn er det ikke!

Click here to subscribeclass=»p3″>Aldri for sent – selv om du har prøvd

Det er faktisk aldri for sent å få kontroll på kroppen din. De musklene du har, kan alltid programmeres om og trenes rett – om du får de riktige øvelsene. Og mange har jo prøvd mye. De har prøvd å knipe masse uten å få noen effekt på bekkenbunnen, de har prøvd utallige treningsøvelser for å få kontroll på magen. Men blir det noe bedre? Nei. Og det er kanskje ikke din feil, for du har gjort så godt du har kunnet med de verktøyene du har fått tidligere. Men ved at du får noen andre bilder, noen andre ord, noen andre beskrivelser, og kanskje noen forklaringer på hvorfor ting er som de er, så ser jeg at veldig mange får hjelp og får det håpet de trenger.

Det er aldri for sent å få kontroll på kroppen din.

Det angår også deg!

Det er kun du som kan gjøre jobben, men det er mye lettere å gjøre jobben om du får den riktige instruksjonen på forhånd. Og hvem du skal få den av, det vet ikke jeg, for vi er så veldig forskjellige, alle sammen. Men jeg har hatt flere kunder inne på klinikken som har sagt: «Ja, men jeg trodde ikke det var for meg! Jeg trodde ikke at Mammaklinikken kunne hjelpe meg, jeg trodde ikke de tingene du snakker om på Facebook angikk meg!»

Men det angår deg. Det angår også deg som fødte for 5, 10 og 40 år siden. For din kropp skal fungere, og din kropp kan fungere like fullt og like helt selv om det er mange år siden du fødte. For det å ha delte magemuskler er ikke bare noe du har rett etter du har født, det er faktisk noe du har lenge etterpå. Og det å ha en bekkenbunn som trenger å trenes, og som får effekt av treningen, er heller ikke noe du bare måtte gjøre rett etterpå, men som faktisk også funker fint veldig lenge etterpå.

Våg å ta kroppen din på alvor – jobb med den!

Jeg har hatt gleden av å jobbe med flere kjempesterke kvinner som har født for 20–30 år siden, som har hatt kjemperesultater fordi de har våget å prøve. De har våget å ta kroppen sin på alvor, lytte til den, bli kjent med den – og å jobbe. Gjøre den jobben som trengs, med de riktige øvelsene og de riktige verktøyene. Og det å ha en kropp som fungerer er viktig, fordi kroppen din blir verken sterkere, tettere, smidigere eller smalere med årene.

Så du må bare starte. Du må starte et sted, og du må starte lett – for gjør du det, så kommer du til å komme så langt! Du må jobbe med bekkenbunnen din, du må kanskje teste magen din, du kan jobbe med holdningen din – og så får du kroppen din på plass igjen. Jeg vil at du skal prøve å tenke og jobbe med kroppen din på en annen måte nå, og jeg vil at du skal begynne med å koble musklene dine på – og med å koble musklene dine på, mener jeg bare småting som det å tenke: tenke hvor ting er, lære deg å bli kjent med kroppen din og lære deg å lytte til signaler – for hvis du gjør det, og hvis du gjør jobben, så kan du få et helt nytt liv.

Tre videoer – helt gratis

Jeg vil derfor at du skal laste ned de tre videoene som jeg har laget til deg, der vi sammen skal begynne å koble hjernen din inn til muskulaturen din igjen. For når muskulaturen ikke har jobbet, må vi begynne å finne ut hvor musklene er. Vi må finne ut av hvordan de skal jobbes med, så skal vi begynne å jobbe med dem, så skal vi styrke dem, og så skal vi koble dem sammen med resten av kroppen. For du er en sterk mamma som kan fungere, og nå er din tur her.


Click here to subscribe

Er du klar til å ta fatt på din mammakropp?

Yes! Jeg visste det! Da går du inn og laster de tre videoene jeg har laget til deg, og så begynner vi å jobbe sammen.
Det er helt gratis ?

Gleder meg til å jobbe med deg og du sett av 11 februar. Da skal jeg fortelle deg hvordan du fortsetter 🙂

Marianne