Hvorfor Mammaklinikken, og hva med City-klinikken?

For 5 år siden ble jeg gravid for første gang, og jeg fikk kjenne på hva et svangerskap gjør med kroppen. Etter det har det ikke vært helt det samme å behandle kvinner. Jeg har møtt mange kvinner i de 11 årene jeg har jobbet som naprapat. Jeg forsto tidlig at kvinner som har fått barn har andre utfordringer enn andre kvinner. Jeg ønsker å kunne hjelpe disse kvinnene med litt ekstra.

Jeg ønsker å dele de erfaringene jeg har som naprapat, sertifisert mammamagetrener og småbarnsmamma med andre mødre. Jeg har derfor valgt å starte Mammaklinikken. Men nå tenker du kanskje «Hva skjer med City-klinikken?» Slapp av. Jeg elsker City-klinikken, og ingen får røre den. Men på jobb som på privaten. Jeg har to småbarn hjemme og to «barn» på jobb 🙂

Hvorfor trenger mødre et eget tilbud?

Under et svangerskap er mammaen på kontroll støtt og stadig, men hvor har du vært på noe annet enn 6 ukers kontroll etter at du ble mamma? Hva ble egentlig kontrollert der? Ble magen din sjekket? Fikk du den hjelpen du trengte for å vinne tilbake kontrollen over bekkenbunnen? Fikk du noe hjelp og veiledning på hvordan du tar best mulig vare på mammakroppen din?

Livet endrer seg!

Når du begynte en ny jobb fikk til kanskje tilpasset arbeidsplassen din. Du fikk opplæring til hvordan du skulle kunne gjøre jobben din enklest og best mulig. Er det noen som har hjulpet deg slik at du får best mulig arbeidsstilling nå som du har blitt mamma? Ergonomi ved stell, mating, bæring osv? Ikke det nei. Tenkte meg det. Det å bli mamma gjør store endringer på din hverdag og hvordan du bruker kroppen din. Jeg skal hjelpe deg med å vinne tilbake kontrollen over kroppen din.

Hva får du hos meg?

Mammaklinikken er startet fordi jeg brenner for at du som mamma skal få den hjelpen du trenger. Jeg ønsker å gi deg alt det en mamma trenger.

  • Sjekk av mammamagen.
  • Kontroll av hvordan du bruker bekkenbunn og magemusklene
  • Veiledning av rett trening etter fødsel
  • Hjelp til å skru på bekkens muskelatur og de dype magemusklene
  • Oppmyking av dine smertepunkter og låsinger
  • Tips om mammaergonomi

Alt dette er ting jeg mener burde vært en selvfølge at mammaer fikk.  Nå gjør jeg noe med det!

Her er Mammaklinikken 🙂 Jeg gleder meg sånn til å møte deg!

Jeg håper vi møtes på facebook og instagram allerede nå, for jeg ønsker å deler mine mammatips med deg.