Wohooo! I dag er det date-kveld! Du skal ut med venninnene dine, du skal le, du skal ha det gøy, du skal danse – og mannen din fortjener også en date med deg snart – for du er så fantastisk! Alle vil ha deg, ikke bare ungene dine. Og du fortjener å gå ut med venninnene dine også, og ha det litt gøy. Og når du går på date – med venninnene dine, med mannen din – så fortjener du å stråle. La kosebuksa være hjemme, fiks håret ditt, ta på deg sminke og føl deg vel. Men så tenker du: Ah, jeg vet ikke helt hva jeg skal ha på meg!
Jeg føler meg ikke helt vel i den kjolen, den var litt trang i dag òg, magen står litt ut …

 

Vil du ha trikset som gjør at magen holder seg litt inne, som gjør at du ser fantastisk ut?

Det handler faktisk bare om å justere litt på holdningen din. Enten kan du ha en sammensunket holdning, uten energi og utstråling, eller så kan du ha en oppreist holdning. Det gjør noe med deg når du får rettet deg opp. Magen din blir mindre, spenningene bak i rygg og nakke blir mindre, du ser bedre ut, du får bedre pust og bedre holdning – og jeg er helt sikker på at energien din kommer til å stråle, også. Så om du vil se pen og flott ut i kjolen eller toppen din, må du gjøre noe med holdningen din.


Ikke fram med puppa

Men det handler ikke om å skyte puppene fram, det handler ikke om å holde inn magen og holde pusten; magen din skal bevege seg, den skal gå ut og inn når du puster. Du skal ikke frem med puppene, for da blir du bare mer sliten mellom skulderbladene, og så faller du ned igjen. Du må rette deg opp – helt nede fra anklene, fra knærne.
Ved at du løsner litt på knærne, stiller om nede i bekkenet og drar deg i håret, så vet jeg at du kommer til å se mer fantastisk ut i kjolen din allerede i kveld.
Bruk disse øvelsene så blir du ennå sterkere og flottere slik at du kan stå sånn lenger.

 

Strål, få energi og se bedre ut

Når du retter deg opp, så stråler du mer energi, du får mer energi, du ser bedre ut – og jeg er sikker på at det er flere som snur seg etter deg, som tenker:
Wohoo! Nice girl! Hun så glad ut! Jeg er sikker på at du kommer til å få kommentarer fra venninnene dine: Så godt du ser ut! 

Å ha en god holdning er mer enn bare det å se flott ut. Det gir deg mindre smerter, det gir deg flatere mage, det gir deg bedre kontroll på bekkenbunnen din, det gir deg mer energi, det gjør at du puster bedre og har bedre kondis – men la oss begynne i dag med å se flott ut, der du ikke trenger å ha hold in-strømpebukse som skviser magen din, og der du får ta på deg en kjole du har lyst til å ha på. Men ikke frem med puppene. Knærne, bekkenet og draget i håret, så er du der oppe, og du vil være den sterke, flotte, fantastiske damen som du ønsker å være.

Er du klar for å gå på date med mannen din med en god holdning? Da må du bare kose deg!
Og du- husk at vi to har en date på mandag. Husk å meld deg på her. Det er siste mulighet.

Klem Marianne