Hva er det du ønsker å oppnå? Hva er det du ønsker å kunne gjøre? Hva er det du drømmer om?

Det er så veldig ofte vi bare går i blinde og tar dagene som de er. Kanskje spesielt etter at vi blir mammaer, at vi glemmer oss selv litt og har fokus på alt og alle andre. Men hva er det du vil? Hva er det som er viktig for deg? Og hvorfor har du lyst til å oppnå akkurat de tingene?

Du har kanskje tenkt at du burde ha trent – men hvorfor burde du ha trent? Hva er det du ønsker å oppnå med treningen din? Og når du gjør det, hva vil det gi deg? Hva vil det gi deg å trene to ganger i uka som du har tenkt, gå en tur, bli litt sterkere? Hvorfor skal du bli sterkere? Hvorfor skal du ut og gå den turen?

Må vi, eller ønsker vi?

Inni topplokket vårt skjer det så ekstremt mye. Og vi har så veldig lett for å tenke, i hvert fall jeg, at jeg må. Men må vi noen ting? Er det noe vi må, eller er det noe vi ønsker? For hvis du må trene, og du synes det er litt kjedelig – du har kanskje mer lyst til å gjøre andre ting – så prioriterer du det kanskje ned ganske mye. Men hvis du ønsker å trene, hvis det er noe du ønsker å oppnå, da får du et helt annet resultat. Hvis du ønsker å være den mammaen som løper rundt på lekeland i to timer og har masse energi etterpå, da må du gjøre den typen trening.

Så jeg lurer på: Hva er det du ønsker? Og hvorfor ønsker du det? Hvorfor er det viktig, og hva vil det gi deg? Tenk litt på det, og skriv svaret i kommentarfeltet. For når du skriver det ned, er du ett steg nærmere å oppnå dine drømmer, dine resultater, akkurat det du ønsker.

Marianne