Nå er det ferietid, og det er ikke alltid like lett å få skvist inn trening når man har ferie. Man tror at ferie betyr at man har så veldig mye mer tid, man skal få gjort så mye mer enn det man har fått gjort før. Men dessverre er det ofte slik at treningen sklir litt ut. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle gi deg noen enkle tips til hvordan du kan få trent i ferien din.

Knip på solsenga

Det er gjerne ikke så veldig mye som skal til for å få mye bedre effekt av det du holder på med. Det går for eksempel an å nyte solsenga, ligge nede ved bassenget og kose seg, og allikevel få jobbet. For du husker at knipeøvelser, det å jobbe med bekkenbunnen, gulvet i kroppen din, det er det viktigste av alt. Og når du skal jobbe med knipeøvelser, så må du jobbe så lett at ingen ser det, og det er jo genialt! Så det å ligge på solsenga nede ved bassenget: Vipps! så har du fått trent.
Click here to subscribe

Rett deg opp

Og så kan du jobbe med holdningen videre oppover, få den sterke kroppen, jobbe med å gå rett, stå rett, og da vil du også se mye finere ut i bikinien. For vi har en tendens til å synke litt sammen. Men jobber du med hvordan du står, hvordan du går, med bekkenbunnen, med magen, så vil du få en kropp som samarbeider bedre med deg, og du vil få en kropp som må bruke musklene sine. Og da har du fått trent litt mer oppover i kroppen også. Ved å stå riktig bruker du både bekkenbunnen, magen og ryggen.
Click here to subscribe

Bruk beina

Og så har du fått utdelt to bein, og de to beina er helt geniale. For med de to beina kan du traske av gårde, du kan oppdage den byen du er i, det stedet du er på, gå til restaurantene, gå til stranda, bruke beina, kanskje gå en liten omvei – så får du litt mer kondisjon og litt mer bevegelse, også.
En annen ting du kan gjøre, er å bare stå opp litegranne før. La mannen ta seg av barna, og gå deg en tur i ditt eget tempo. Det å gå turer er virkelig undervurdert. Du trenger det å slenge på armene og bruke kroppen din. Du vil få ristet på muskulaturen, den stive nakken som ofte kommer når man har ferie blir borte, og du kan slappe av etterpå.

 

Litt her, litt der

I stedet for å bare sette deg ned, spise masse dårlig mat, legge på deg og bli oppblåst i magen, så kan du snike inn små, enkle triks – som det med bekkenbunnen, som det med holdning, og som det med å gå – så får du en veldig mye bedre ferie. Og jeg er sikker på at du kommer til å føle deg fantastisk mye bedre når du bare gjør det litegranne. For det er ikke så mye som skal til. Litt her, og litt der.

Jeg håper disse tipsene kan være med på å gi deg litt mer trening nå i ferien, og så ønsker jeg deg en riktig god ferie!

Marianne