Her om dagen leste jeg en setning, og den traff meg så inderlig i hjertet at jeg tenkte: Denne må jeg bare dele med deg – for denne trenger du også å høre.

For det er så lett å gå i en liten felle, og surre seg litt bort, rett og slett. Men du kan få akkurat det du ønsker – og jeg tror, og vet, at denne setningen kan gjøre en stor forskjell for deg. Er du klar? Lytt til den, kjenn på den, og del med meg hva du tenker:

Uansett om du tror du kan det eller du tror du ikke kan det, så har du rett.

Har jeg rett? Gjør den setningen noe med deg?

Jeg vet, og jeg kan si med hånda på hjertet, at de gangene jeg ikke har troa på at jeg kommer til å klare noe, så møter jeg mange hinder, mye motgang. Og vet du hva? Jeg klarer det veldig ofte ikke. Men når jeg bestemmer meg for å få det til, når jeg har troa på at jeg skal klare det, når jeg ser løsningene for hvordan jeg skal få det til, da skjer det store under. Og sånn er det for deg også. Du kan få de store undrene når du tror – men du må tro på at du kan.

For jeg vet at du kan få den tette bekkenbunnen. Jeg vet at du kan få en smertefri kropp. Jeg vet at du kan bli kvitt den hodepinen, de strålingene, den trettheten i korsryggen, den stive nakken. Jeg vet at du kan få en mage som går innover og som spenner seg når du jobber, og som ikke henger som en hengekøye. Men du må tro på det – for ved at du tror, så gjør du også det som trengs for å komme dit.

Men når du egentlig ikke tror, når du forteller deg selv at du ikke kommer til å klare det, så lager du mange grenser i ditt liv! Og det vil vi ikke ha, det fortjener vi ikke. Det har vi rett og slett ikke tid til. Så jeg vil du skal ta med deg den setningen, og gå inn i deg selv og tenke: Vil jeg, og tror jeg at jeg kan det? For tror du at du kan det, så kan du.

Og jeg er her for å hjelpe deg. Jeg er her for å holde deg i hånden, for å sparke deg bak og for å hjelpe deg. For jeg vet at du kan, og jeg har troa på at du kan få den tette, sterke, solide mammakroppen. Og det er derfor jeg tar den action jeg gjør, for at du skal få det. Men jeg kan ikke gjøre hele jobben for deg, for du er også nødt til å tro at du kan. Du er også nødt til å ha et ønske om å kunne.

Jeg skal dele bekkenbunnøvelser med deg, jeg skal dele holdningstips med deg – jeg skal lære deg å bruke kroppen din på en riktig måte. Men du må gjøre den første og viktigste jobben – og det er å bestemme deg for hva du tror på. Så hva tror du på? Tror du at du kan, eller tror du at du ikke kan? For uansett hva du tror, så er det det du får.

<3 Marianne