Hva drømmer du om?

Hvis du kunne fått oppfylt én drøm, hva er den? En drøm om å få mammakroppen tilbake, kanskje? Det er i alle fall en drøm veldig mange kvinner har. Men hva er det å få mammakroppen tilbake? Hva er det å få min kropp tilbake, å eie sin egen kropp igjen? Det er forskjellig for veldig mange, og du har dine drømmer, mens venninnen din har sine drømmer. Sett ord på drømmene dine. Hva er det å få mammakroppen tilbake for deg? Det kan være forskjellige ting man legger merke til og som man skulle ønske fungerte bedre med sin mammakropp. Noen ønsker det mer utseendemessige, og noen ønsker kanskje at kroppen skal fungere bedre, at man ikke skal ha smerter, at man skulle hatt mer kontroll, mer energi, mer selvtillit.

Hva er en mammakropp som funker?

Det er mange nivåer av det å ha en mammakropp som funker. Men nøkkelen, eller koblingen mellom alle disse nivåene, er at mammakroppen må henge sammen, og at den må fungere. For fungerer den ikke, får du ikke selvtilliten. Fungerer den ikke, får du ikke holdningen. Fungerer den ikke, har du smertene. Og fungerer den ikke, ser den kanskje heller ikke så bra ut. Og for at mammakroppen din skal fungere, må den være en enhet. Det hjelper ikke at du løper fort hvis ikke bekkenbunnen din holder. Det hjelper heller ikke at du kan løfte tungt hvis smertene i ryggen din kommer. Det hjelper ikke at du har en sterk mage hvis magen din fortsatt står ut, og du må gå med den store kjolen du egentlig ikke hadde lyst til å ha på deg, og derfor ikke føler deg fantastisk og det tok litt av selvtilliten din. Det å henge sammen, og det å fungere, er en viktig brikke i det å få mammakroppen tilbake.

Styrke og stabilitet

Det aller viktigste for meg er at man får en mammakropp som funker. Det er det jeg jobber mot hver eneste dag, og jeg er så glad for at jeg får hjelpe så mange kvinner med å få mammakroppen tilbake, og å få vinne deres drøm tilbake. For det å kunne løfte barnet sitt som kommer løpende uten å få vondt i ryggen, det å kunne stå på en fotballkamp og heie uten at ryggen knekker av og du kjenner at bekkenet verker og du bare gå og legge deg når du kommer hjem igjen, det å orke å være med ut på lekeplassen og leke fordi hodepinen ikke er der mer – det er kjempeviktig for at man skal være lykkelig. Men det er også viktig for at man skal få tilbake styrken og stabiliteten i kroppen. For har man ikke styrke og stabilitet, får man smerter. Og har man smerter, får man ikke trent styrke og stabilitet.

Bekkenbunn og magemuskler henger sammen

Veldig mange som kommer til meg, søker hit fordi de føler at magen står ut, de ser fortsatt gravide ut, de kommer med smerter, og de er lei av å gå med de store genserne, de har lyst til å gå med den fine kjolen som henger i skapet. Men mammamagen, den lystrer ikke. Og det er vanskelig å få trent, for lekkasjene bare kommer. Igjen, kroppen må fungere. Visste du at bekkenbunnen din og magemusklene dine henger sammen? At hvis ikke bekkenbunnen din er tett, får du heller ikke magemusklene dine til å jobbe riktig? Og har du sterke magemuskler, men ikke sterk bekkenbunn, får du gjerne mer lekkasjer? Det var jo ikke det vi drømte om. Det er jo ikke det å få mammakroppen tilbake. Å ha mammakroppen tilbake er jo ikke å gå med bind eller truseinnlegg fordi man er redd for lekkasjer, eller at man kvier seg for å drikke ekstra mye vann, selv om man er tørst, fordi man er redd for å tisse på seg. At man er redd for å møte venninner og går på do hyppig fordi man er redd det ikke skal holde når man får den latterkula. At man kvier seg for å bli sjuk, noe man selvfølgelig ikke planlegger, men når hostekulene kommer, er det så innmari kjipt, for ingenting funker! For bekkenbunnen din, den er bare ææhhhh! Den funker ikke, den er ikke der, du prøver å knipe, men den funker jo ikke! Men: Du må bare gjøre det litt forsiktig, for da kan drømmen din oppfylles!

Click here to subscribe

Få kontroll på bekkenbunnen – oppfyll drømmene dine!

Får du kontroll på bekkenbunnen din, vil også magemusklene dine lystre. Og lystrer magemusklene dine, vil magen din bli flatere. Du kan faktisk slanke deg flere kilo uten å slanke deg et gram – bare fordi du klarer å bruke magen din riktig. Og ved at du bruker magen din riktig, er jeg sikker på at du kan løpe veldig mye lenger! Både fordi du klarer å hjelpe til med bekkenbunnen, men også fordi det å bruke bekkenbunn og mage gjør at pusten din fungerer, og at kondisen din blir bedre. Får man kondisen i gang, er det lettere å trene. Får man styrken på plass, får man bundet kroppen sammen, er det lettere å trene styrke. Trener man, kommer energien. Kommer energien, kommer positiviteten. Og kommer positiviteten, kommer selvtilliten. Den du hadde lyst på. Og da er det kanskje ikke så farlig at man har noen kilo

Hvis man kjenner at man er energisk, hvis man kjenner at kroppen funker, at man er smertefri, at man er tett, at man føler at holdningen strutter, da gjør det kanskje ikke noe at man har den lille bilringen? Og uansett vil jo bilringen få bein å gå på når du begynner å bruke kroppen din riktig. For når du bruker kroppen din riktig, blir det ikke så tungt å bruke den. Og da får du oppfylt mange drømmer. Da får du oppfylt det å få mammakroppen din tilbake. For en bekkenbunn som ikke smerter, en bekkenbunn som funker, en bekkenbunn som gjør at du har lyst til å ha sex med mannen din, den er fin! En mage som ikke står ut, men som er sterk, stabil, solid og holder ryggen din oppe – det er en mammakropp som funker. En smertefri kropp, en som kan løfte, en som kan bære, en som kan gjøre hva en vil – du kan bli med ut på trampolinen, du kan hoppe, du kan le, du kan nyse – og du føler deg fantastisk. For holdningen din er rak, og kondisen er der. Det er en mammakropp som funker. Og den mammakroppen kan du oppnå.

Vær tålmodig – ta ett steg om gangen

Men det er ikke gjort i dag. Du må ta små steg. For du må huske på at du har lånt bort kroppen din i ni måneder hvis du har ett barn, og enda flere om du har flere barn. Og det er ikke bare under svangerskapet du har lånt den bort, du har lånt den bort i barselperioden, også. Og du forventer ikke av noen andre at de skal klare ting og bli «fit for fight» på en, to, tre. Det samme gjelder for deg. Men tar du ett steg om gangen, kan du klare det. For på samme måte som det å komme seg opp til femte etasje er ganske tungt hvis det ikke er noen trapp, stige eller heis, er det også veldig tungt å få mammakroppen tilbake på en, to, tre. Men tillater du deg å gå trappen, tillater du deg å gå ett og ett steg, tillater du deg å ta én og én bit, og gjøre én og én jobb, da kommer du til å få mammakroppen din tilbake. Og jeg vet, for jeg har vært der. Jeg har prøvd å gå opp til femte etasje, uten trapp, uten heis, uten stige. Det gikk ikke. Men tar man steg for steg, funker det. Det gjorde det for meg, og det gjorde det for mange kvinner som har besøkt meg på jobben.

Ditt første steg, ditt første trappetrinn, kan du få nå, helt gratis. Gå inn her, og så laster du ned de tre gratis videoene for å få kontroll på gulvet ditt, få stabiliteten på plass, og få bekkenbunnen din på plass. For uansett om du vil ha gjort noe med utseende, med selvtilliten, med styrken, med lekkasjene eller med smerten, så må gulvet ditt og stabiliteten din være på plass. Jeg vet at du har prøvd å knipe, og jeg vet at du har gjort så godt du kan, men du må begynne litt lettere. For du har prøvd én og én etasje om gangen, og det funker ikke. Du må ta ett og ett steg.

Gå inn her og last ned dine tre videoer, så du får begynt på de første stegene.

Click here to subscribe

Nei, du har kanskje ikke kommet opp til første etasje engang når du er ferdig med disse øvelsene, men du har kommet ett steg lenger enn det du gjør ved å bare sitte der. For jeg vet at de øvelsene funker, jeg vet at de videoene funker, for det har mange kvinner fortalt meg allerede. Jeg ønsker at du skal få oppleve din drøm om å få mammakroppen tilbake, være seg om det dreier seg om utseendet, smertene, selvtilliten eller styrken.

Drømmen om din mammakropp kan bli virkelig.

Du må bare starte – i dag.

Del med meg under videoen hva din drøm er.

Marianne

Click here to subscribe