Vil du ha en endring? Vil du bli tett, bli sterk, bli smertefri,flatere mage, få mer kontroll?

Jeg tror det er mulig – for jeg har sett det så himla mange ganger før. Både på mammaer på klinikken og på Sterk Mamma. Og jeg vet at det er din tur nå til å få akkurat det du ønsker. Men en ting jeg kan love deg, er at ingenting kommer til å skje om ikke du gjør noe. For vi kan ikke fortsette å gjøre akkurat det samme og forvente et annet resultat!

Du må gjøre jobben

Hvis du skal lage mat, så må du faktisk finne fram fjøla og lage maten – for den gjør seg ikke selv. Og sånn er det med alt annet, også. Så ingen kan garantere noe som helst – ikke jeg, ikke du – men hvis du vil ha en endring, så må du gjøre en jobb.

Flat mage, bli tett, bli smertefri, få god holdning – det er resultatene Nina fikk, fordi Nina gjorde jobben. I 14 år hadde Nina hatt masse vondt i ryggen. Hun hadde følt at holdningen var dårlig og at hun ikke kunne gjøre de tingene hun ønsket sammen med barna sine. Men så valgte hun å gjøre jobben. Hun valgte å ta tak. Noe jeg tror du også er klar for nå. Ellers hadde du vel ikke vært her?

De små tingene

Nina tok tak. Hun gjorde de små tingene. Hun lærte seg hvordan hun skulle bruke kroppen sin. Hun forstod det, hun spurte om hjelp når det var noe hun lurte på – og så gjorde hun jobben. Hun holdt avtalene med seg selv. Hun satte seg selv opp på agendaen og godtok ikke at «sånn er det bare».

Med hånda på hjertet: Jeg har full forståelse for at det er lett å tenke at «det bare er sånn». Kanskje spesielt etter 14 år, som det var for Nina. Men det var ikke sånn. Det eneste Nina gjorde, var at hun lærte seg å bruke kroppen sin i hverdagen, så hun var sterk når hun stod, så det ble lettere å løfte og åpne den barnehageporten, så hun kunne bære tunge baljer og plastposer på en mer effektiv måte, så kroppen hennes hang sammen.

Hun gjorde jobben. Så Nina fikk den flate magen, den råe holdningen og ble smertefri. Nina var den som kunne sende meg en melding fra skiløypene i Alpene, der hun hadde stått tre dager på rad med ungene, med en kropp som funket. Tror du at Nina hadde fått det om hun ikke gjorde en endring? Neppe. Men hun gjorde jobben – derfor fikk hun resultatene.

Du må gjøre det lille!

Vil du ha en endring? Du vil det, ikke sant? Ta tak! Gjør det lille! Bare start med det pittelille. Gå inn på mammaklinikken.no/komigang, så skal jeg dele tips med deg på hvordan du kan komme i gang. For det er bare det lille. Du kan bygge på så mye du vil – men begynn med det lille. For ved det lille, så får du også den lille endringen i livet ditt. Albert Einstein var smart.

Ingen endring skjer om ikke du også gjør noe.

Gjør noe. For du vil – ikke sant?

Marianne