Når slappet du av i hele kroppen? I alle delene? Hvor du kjente at den rumpa slappet av, den korsryggen, det bekkenet, den nakken, den kjeven. Når slappet du helt av? Når slappet du helt av oppi topplokket? Når satte du deg selv på ladning sist? 

Veldig mange mammaer er på hele tiden. Er det ikke det at vi er på jobb, har barna eller jobber i huset, så er vi på sosiale medier; vi er liksom på, på, på, på. Og det som det resulterer i, er at vi aldri helt får slappet av. Vi fortsetter i et hamsterhjul, der vi spinner, spinner og spinner – og aldri kommer ut. 

Men det var før. For jeg har bestemt meg for å ta små steg, slik at jeg klarer å slappe helt av. Ikke tenke på alt som skulle, kunne, burde vært gjort – noe jeg føler at jeg må. Men å bare være. Det å legge seg godt til rette, og virkelig kjenne at jeg slapper av. Det å kjenne at kroppen bare hviler. 

Jeg har lyst til å ta deg med på en liten reise, eller en liten måte å spenne av på, som du kan ta videre, sånn at du kan slappe av og ikke gjøre noen ting, men bare være, og lade deg selv. Vil du være med?

Lytt til denne videoen: